15 temmuz
FAALİYETLER,

2010 Kurban Organizasyonumuz Tamamlandı

İmkander 2010 Vekaletle Kurban Organizasyonu Tamamlandı.(video)

İMKANDER Geçtiğimiz Yıl Bakü'de Bulunan Dul, Yetim ve Gaziler için Kestiği Kurban Organizasyonunu Bu yıl Aramızda Terkedilmişliğe İtilen Kafkasyalı Muhacir Aileler İçin Türkiye'de Tamamlamıştır.

KURBANLARINIZ, Fenerbahçe, Beykoz, Ümraniye ve Yalova Çeçen-Kafkas kamplarına ve EN ÖNEMLİSİ  kirada bakımlarını üstlenmeye çalıştığımız Dul, Yetim veya Engelli Gazi ailelerine ulaştırılmaya başlanmıştır.

Kurban etlerimiz Fenerbahçe, Beykoz, Ümraniye ve Yalova Kamplarına gönderilmiş, aynı zamanda Başakşehir, Zeytinburnu, Yenibosna ve Beylikdüzün'de ki kiradaki ailelerimize dağıtılmıştır.

Bizlere vekaletlerini veren hayırseverler aşağıda ki videoyu izleyebilirler.

VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ

Yorum
allah kabul etsin inşaallah de
zukarneyn
23/11/2010, 18:04
allah kabul etsin inşaallah devamı gelir yardımlarımızı aralıksız yapalım inşaallah az cok demeden aramızdan her ay olmasada aynı gün yapar gibi arkadaşlarımızdan her ay bir para ile yardım yapalım imkandere ulaştıralım inşaallah .inanın eger bir kardeşimiz en az 20 kişiye ulaşır ise cok büyük bir hedefe ulaşırız kafkasya emirligi mucadelesine gonul vermiş kardeşlerim üzerimizde cok buyuk gorev var bunu untmayalım allah yardımcımız olsun amin.