Kış 2016
FAALİYETLER,

2011 Gürcistan-Pankisi Kurban Organizasyonu

2011 yılı Kurban Kampanyamız kapsamında Gürcistan'daki Kafkasyalı Muhacir kardeşlerimize kurbanlarımızı ulaştırdık

Derneğimiz İMKANDER'in bu sene Türkiye, Gürcistan ve Azerbaycan'da düzenlediği Kurban Kampanyası'nın Gürcistan ayağıyla ilgili kısmı tamamlandı.

Kurbanlarınız Gürcistan Pankisi vadisindeki Kafkasyalı muhacir kardeşlerimize ulaştırıldı.

Organizasyon, Gürcistan'daki Kafkas Mülteci Kamplarında düzenli olarak bulunan İMKANDER gönüllüleri tarafından yapıldı.

Genel Merkezimiz tarafından toplanan Kurban bağışlarının bir kısmı, böylece Gürcistan-Kuzey Kafkasya sınırında zor şartlar altında yaşam mücadelesi veren kardeşlerimize ulaştırılmış oldu.

İMKANDER

Gürcistan Kurban Videosu

TÜRKİYEDEKİ KURBAN ORGANİZASYONUMUZ İÇİN TIKLAYINIZ

Yorum
rabbim bereketini artırsın all
osman nuri koçak
14/11/2011, 20:01
rabbim bereketini artırsın allah kabul etsin.allah dualarımız hürmetine kardeşlerimizin zulümden kurtuldukları günü tez zamanda bize göstersin inşaallah.
maşaallah allah kabul etsin ya
zulkarneyn
14/11/2011, 16:04
maşaallah allah kabul etsin yardımlarda bulunan kardeşlerimizden iyiki imkander var şükürler olsun rabbimize boyle bir yardım dernegini bizlere nasip ettigi icin allah icin az cok demeden kim elinden ne geliyorsa ben olursam mücadele hızla büyür düşüncesi ile bu hareketin icersinde bulunsun inanın en zayıfımızında yapacagı bir şey vardır ben yardım etmesemde başkaları eder düşüncesini taşımayalım ve ve ve cevremizedeki duyarlı kardeşlerimize ımkanderı tanıtalım allah yar vede yardımcımız olsun .
maşaallah,barekallah!inşallah
rabbani
14/11/2011, 11:03
maşaallah,barekallah!inşallah seneye daha da güzel olur!daha fazla ihtiyaç sahibi aileye ulaşılır! hayır sahiplerinden ve hayra aracılık edenlerden allah razı olsun!