15 temmuz
FAALİYETLER,

2011 Türkiye Kurban Organizasyonumuz

"Kurbanlarımız Kurban Verenlere" Sloganıyla Başlattığımız Organizasyonumuz Tamamlandı.

Gürcistan'da ve Türkiye'de kirada bakımlarını üstlendiğimiz Kafkasyalı muhacir aileleri için gerçekleştirdiğimiz kurban organizasyonumuz Allah'ın yardımıyla tamamlanmıştır.

Etlerimiz kamplardan bir kısmına ve özellikle kirada bakımlarını üstlendiğimiz muhacir ailelerimize ulaştırılmıştır. Ayrıca bir kısım kurban ise Kafkasyalı muhacirlerin isteği üzerine Van temsilciliğimiz aracılığı İle Vandaki depremzedelere ulaştırıldı.

Aşağıdaki videoda bize kurban hissesi bağışında bulunan kardeşlerimiz isimlerini görebilirler.

Onlar çok kurban verdi, sıra bizde diyerek başlattığımız bu organizasyona destek veren hayırseverlere ve bu işte görev yapan gönüllülerimize teşekkür ediyor, Allah'a verdikleri sözde duranlara desteklerini sürdürmelerini diliyoruz.

İMKANDER

Vekalet Verenler

GÜRCİSTAN PANKİSİ VADİSİ KURBAN ORGANİZASYONUMUZUN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ.

Yorum
vallahı aklım başıma geldigi g
bu kadar mazlumun ahı nasıl çıkar
27/11/2011, 21:44