afrika umutsun
FAALİYETLER,

Ekiplerimiz savaş bölgelerine ulaştı

İslam dünyasındaki savaş bölgelerinde kurban organizasyonu yapan İMKANDER ekiplerimiz Suriye, Çeçenistan sınırı ve Gazze'ye gittiler.

İstanbul/

Dünyadaki savaş muhacirlerinin ve muhtaçların dostu İMKANDER her geçen gün hizmetlerini farklı bölgelere doğru genişletiyor. Türkiye'deki savaş muhaciri dul ve yetimlerin yanısıra, İslam dünyasındaki savaş ve kriz bölgelerindeki muhtaçlara da yardım elini uzatan dernek görevlileri hizmet bölgelerine ulaştılar.

Gazze, Suriye ve Çeçenistan sınırı

Derneğimiz, İsrail saldırılarıyla çok sayıda Müslüman'ın hayatını kaybettiği ve şehrin önemli bir ksımının tahrip olduğu Gazze'de ve dört yıla yakın bir süredir Rusya ve İran destekli  Beşar Esed rejimi tarafından 300 bin Müslümanın katledildiği Suriye'de kurban organizasyonuna başladı.

Rusya'nın işgali altındaki Çeçenistan sınırında bulunan Pankisi Vadisi'ne de ulaşan ekiplerimiz, bölgedeki 10 binden fazla Kafkasyalı mülteci için kurban kesecekler. Bu mülteciler, Rusya'nın işgali altındaki Çeçenistan, Dağıstan, Kabardin-Balkarya Karaçay, Nogay (Tatar) ve İnguşetya'dan savaş sebebiyle Gürcistan'a sığınan kişiler.

Derneğimizin bu sene de geçen yıl gibi kurban hisse bedeli 450 TL olarak belirlendi. Kurban hissesi bağışlamak için derneğin 0212 488 66 06 numaralı telefonuna ulaşılabilir. Online bağış içinya da banka hesap numaralarına  kurban bedeli yatırılabilir.