Adresimiz Galata Köprüsü

Zulme sessiz kalmamak için 01 Ocak 2024 Pazartesi günü saat 08:30'da Galata Köprüsü'nde buluşuyoruz.

İMKANDER'in acı günü

İMKANDER’in kurucularından Çeçen gazi İmran Abdülazimov Covid-19 tedavisi gördüğü hastanede vefat etti.

Biz hiçbir zaman teslim olmamış ve işgal edilmemiş bir toprağın

İMKANDER Genel Başkanı Murat Özer, Erem Şentürk'le İftara Doğru programına konuk oldu. Özer, koronavirüs salgınında 60 ülkeye yardım gönderen Türkiye’yi eleştirenlere bu tarz söylemlerin hiçbir zaman teslim olmamış ve işgal edilmemiş bir toprağa sahip olan Türklerin örfüne, bin yıllık devlet geleneğine uymadığını söyledi.

Bir Ölür Bin Diriliriz

Suriye halkını zalim bir rejimden koruyabilmek ve Mehmetçiğimize yönelik saldırıların hesabını sormak için başlatılan Bahar Kalkanı Harekâtı'nı, bileşeni olduğumuz Milli İrade Platrformu olarak destekliyoruz.

ANNELERİN FERYADINA SES VER

Çocukları PKK terör örgütü tarafından tehditle ya da yalan vaatlerle kaçırılan annelerin örgütün siyasi uzantısı HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önündeki büyük direnişi sürüyor. Bu kararlı direnişi selamlıyor ve ülkemizde hangi siyasi görüşe sahip olursa olsun tüm kesimleri bu vicdan ve ahlak nöbetine destek vermeye çağırıyoruz.

İnsan hakları istişare toplantısına katıldık

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İnsan Hakları Başkanı Dr. Leyla Şahin başkanlığında düzenlenen istişare toplantısına katılarak Suriyeli muhacirlerin sorunları ve çözüm yolları konusunda derneğimizin görüşlerini sunduk.

Muhacir sorunu ne ırkçılıkla ne de ajitasyonla çözülemez!

Devletimizin ve toplumumuzun "muhacirlere yönelik yapıcı ve merhametle kuşatılmış yaklaşımının devamı için" her türlü çabayı göstereceğimizi ve bunu yaparken her türlü istismara karşı müteyakkız olacağımızı saygıyla kamuoyuna duyururuz.

Ne manipülasyon ne hukuksuzluk! Sığınmacı sorunu adaletle çözülür!

Bugüne kadar mültecilerin sorunlarıyla hiçbir şekilde alakadar olmamış içeride ve dışarıda kimi art niyetli çevre ve ülkelerin Türkiye aleyhinde yaptığı algı operasyonlarına iltifat etmeden, sığınmacıların hukukunu daima müdafaa edeceğiz.

Oyununuzu Görgük ve Teslim Olmayacağız

Milli İrade Platformu üyesi olarak ülkemize karşı açılan ekonomik savaşta tüm varlığımızla Devletimizin ve Cumhurbaşkanımızın yanındayız.

Çirkin yürüyüşe izin vermeyen Vasip Şahin'e teşekkür

İstanbul'da çirkin yürüyüşe izin vermeyen valimiz Vasip Şahin'e İMKANDER olarak teşekkür ederiz.

Huzur ve İstikrarın Devamı İçin Tercihimiz Erdoğan

Milli İrade Platformu üyesi olarak 24 Haziran seçimlerinde tüm mazlumlara kucak açan ülkemizde huzur ve istikrarın devamı için Cumhur İttifakı'nı ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı destekliyoruz. İMKANDER

Af değil adalet istiyoruz'

28 Şubat mağdurlarına yönelik açıklama yapan İMKANDER Genel Başkanı Murat Özer, "Biz af istemiyoruz, biz adil bir yargılanmanın yeniden yapılması gerektiğini düşünüyoruz." dedi.