FAALİYETLER,

Egeli çocukların yüzünü güldürdük

Ege Bölge Temsilciliğimiz, Manisa'nın Saruhanlı ilçesine bağlı okullarda ihtiyaç sahibi çocuklara kışlık ayakkabı dağıttı.

Derneğimizin yeni açılan Ege Bölge Temsilciliği, Manisa'da yardım faaliyetlerine başlayarak Manisa'da ihtiyaç sahibi çocukların yüzlerini güldürdü.

Ege Bölge Temsilciliğimiz, Manisa'daki okullarda ihtiyaç sahibi çocukları sevindirdi.

Ekiplerimiz, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Kaymakamlığı ile koordineli yaptığı yardım çalışmasında, Manisa'nın Saruhanlı ilçesine bağlı okullarda ihtiyaç sahibi çocuklara kışlık ayakkabı dağıttı.

Yapılan yardımlarla ilgili bilgi veren İMKANDER Ege Bölge Temsilcisi Faruk Diken, "Ege Bölge Temsilciliği olarak, yardım faaliyetlerimize başladık. İlk etkinliğimizi Manisa'nın Saruhanlı ilçesine bağlı Yunt dağlarında konuşlu köylerdeki çocuklarımıza kışlık ayakkabı hediye ederek gerçekleştirdik." ifadeleri kullandı.