İMKANDER Derneği > FAALİYETLER |

El-Bab'da yemek ve kışlık giysi yardımı

Suriye'nin El-Bab kentinde bulunan mülteci kamplarında bin 200 aileye sıcak yemek ve 650 çocuğa kışlık giysi yardımı ulaştırdık.

El-Bab'da yemek ve kışlık giysi yardımı

Suriye'nin El-Bab kentinde bulunan mülteci kamplarında sıcak yemek ve kışlık giysi yardımı dağıttık.

Yurt içi ve yurt dışında mazlumlara şefkat eli uzatmak için çalışan derneğimiz, uzun yıllar savaşın gölgesinde çadırlarla zor şartlar altında hayatını idame ettirmeye çalışan Suriye halkına sıcak yemek ve kışlık giysi yardımı ulaştırdı.

Sıcak yemek ve kışlık giysi yardımı

Derneğimiz Suriye'nin çeşitli bölgelerinde bulunan Suriye halkına yönelik insani yardım faaliyetlerine devam ediyor.

Ekiplerimiz El-Bab kentinde bulunan mülteci kamplarında kalan bin 200 aileye sıcak yemek ve 650 çocuğa kışlık giysi yardımı dağıtımında bulundu.

"Suriye'deki mülteci kamplarının durumu içler acısı"

Savaşın ve kışın ağır şekilde vurduğu Suriye halkına yardım ulaştıran İMKANDER'in Gaziantep Temsilci ve Suriye Koordinatörü Sait Gökdere, "Suriye'nin El-Bab bölgesinde bulunan Talhin, Zevke ve Kubbesin'de bulunan mülteci kamplarında yaklaşık bin 200 aileye sıcak yemek ikramında bulunduk. Yine bu kamplarda bulunan 650 çocuğumuza da kışlık giysi yardımında bulunduk. Yardım ulaştırdığımız bölgelerde ayakları çıplak yürekleri buruk çocuklar çok zor durumda hayatta kalmaya çalışıyorlar. Suriye'deki mülteci kamplarının durumu içler acısı. Tüm hayırseverlerin yardımlarını bekliyoruz." diye konuştu.

[ FOTOĞRAF GALERİSİ ]

FAALİYETLER
Ramazan'da mazlum coğrafyalardaydık

İnsanı Müdafa ve Kardeşlik Derneği (İMKANDER), mübarek Ramazan ayı boyunca Gazze başta olmak üzere dünyanın dört bir yanında mazlumlara yönelik insani yardım faaliyetlerinde bulundu.

Soframızı kardeşlerimizle bölüşüyoruz

İMKANDER olarak Ramazan ayı boyunca Afrika'da iftar sofraları kurarak kardeşlik iklimine katkı sunmaya çalışacağız.

Gazze de sıcak yemek dağıtımlarına devam ediyoruz

İsrail'in yoğun saldırıları altındaki Gazze halkına sıcak yemek ulaştırmaya devam ediyoruz.

Gazze'de soykırım var

İsrail'in 7 Ekim'de Gazze'ye başlattığı saldırı soykırıma döndü

Bir köyü daha suya kavuşturduk

Afrika'da şehitlerimiz adına hisseli su kuyuları açmaya devam ediyoruz. Uganda'nın Kamuli şehrinde açtığımız Sakarya Şehitleri Su Kuyusu bölge halkına umut oldu.

Kurbanlarınızı ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık

İnsanı Müdafa ve Kardeşlik Derneği (İMKANDER) “Kurban Umuttur” sloganıyla düzenlediği vekalet yoluyla kurban kesim organizasyonu kapsamında dünyanın dört bir yanında kurbanları ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.

Depremzede çocuklara oyuncak ve pamuk şeker hediyesi

Kahramanmaraş merkezli depremlerin yaşandığı bölgelerde konteyner kentlerde kalan afetzede çocuklara oyuncak ve pamuk şeker hediye ettik.

Birlikte aşacağız

Kahramanmaraş merkezli depremlerin vurduğu bölgelerde çadırlarda kalan afetzede kardeşlerimize her gün aralıksız olarak yemek ulaştırmaya devam ediyoruz.