İnsanlık için soframızı genişletiyoruz!
FAALİYETLER,

Tüm mazlum coğrafyalardayız

İMKANDER kuruluşundan bu yana geçen 10 yıl sonunda dünyanın pek çok bölgesindeki mazlumlara ulaşmayı başardı

İMKANDER 10 yılı geride bıraktı.

İstanbul'da Çeçen-Kafkas muhacirlere yardım ulaştırmak maksadıyla başlayan yolculuğumuz, bugün dünyada savaş ve işgaller sonucu mazlum duruma düşmüş pek çok kardeşimize götürdüğümüz dost selamıyla kıtaları aşmış durumda.

İMKANDER, Arakan'dan Suriye'ye, Afrika'dan Kafkasya'daki mülteci kamplarına kadar pek yere sayenizde yardımlarınızı ulaştırmayı başardı.

Açlık ve kıtlığın hüküm sürdüğü, bir yudum su için insanların kilometrelerce yol yürümek zorunda kaldığı Afrika'da su kuyuları açıyor, gıda yardımlarımızı ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz.

Sünnet organizasyonlarıyla Afrikalı çocuklarımıza sağlık hizmeti ulaştırıyoruz.

2011 yılında başlayan Suriye iç savaşında bölgeye ilk ulaşan yardım kuruluşlarından olduk. Halep düşene kadar şehirde her gün binlerce ekmek üreterek halka dağıttık. Halep şehrini en son terk eden yardım kuruluşu olduk. Yardım görevlilerimiz bombardımana rağmen son ana kadar bölgede yardım faaliyetlerini sürdürdüler. Ancak, şehit vererek Halep'e veda ettik.

Bugün Türk Silahlı Kuvvetleri'nin desteğiyle Özgür Suriye Ordusu tarafından özgürleşen, başta El Bab, Cerablus, Azez ve Çobanbey olmak üzere bölgede yardım çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz.

Ülkemize sığınan muhacirlere yardımlarımızı arttırarak sürdürüyoruz. Özellikle Çeçen, İnguş, Doğu Türkistanlı, Dağıstanlı çocuklarımız için verdiğimiz eğitim hizmeti 8 yıldır aralıksız sürüyor.

Çocuklarımızı, Türkiye'de saygın ve onurlu bir geleceğe hazırlamak için her türlü gayreti sürdüreceğiz.

Desteğiniz ve güveniniz için gönül dolusu teşekkürler..