Afrika'ya umutsun!
FAALİYETLER,

Yüzlerce çocuğa kışlık giysi

Suriye'nin El-Bab kentinde bulunan mülteci kamplarında yüzlerce çocuğa kışlık giysi yardımı dağıttık.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Suriye Milli Ordusu (SMO) tarafından terörden arındırılarak özgürleştirdiği Suriye'nin El-Bab bölgesinde bulunan mülteci kamplarında kışlık giysi yardımı dağıttık.

Dünyanın dört bir yanında mazlumlara el uzatmak için çalışan derneğimiz, "Hiçbir Çocuk Üşümesin" yardım kampanyası kapsamında Suriye'de çocuklara yönelik kışlık giysi yardımı faaliyetlerini sürdürüyor.

Ekiplerimiz El-Bab'da bulunan mülteci kamplarındaki yüzlerce çocuğa bot, mont, bere, atkı ve kazak gibi kışlık giysi yardımı dağıttı.

"Bir de kış vurmasın diye çalışıyoruz"

Yurt içi ve yurt dışında mazlumlara şefkat eli uzatmak için çalışan derneğimiz, uzun yıllar savaşın gölgesinde çadırlarla zor şartlar altında hayatını idame ettirmeye çalışan Suriye halkına yönelik insani yardım faaliyetlerine devam ediyor.

Yapılan yardım çalışmalarıyla alakalı bilgi veren İMKANDER Suriye Koordinatörü Sait Gökdere, "Bugün El-Bab bölgesinde bulunan mülteci kamplarında zor şartlar altında hayatta kalmaya çalışan mazlumlara kışlık giysi yardımı dağıtmaya geldik. Bu mülteci kamplarında bulunan yüzlerce çocuğa bot, mont, bere, atkı ve kazak gibi kışlık giysi yardımı dağıtımını gerçekleştirdik. Buradaki mazlumlar çok kötü durumdalar. Savaşın vurduğu bu insanları bir de kış vurmasın diye çalışmaya devam ediyoruz. Tüm hayırseverlerin desteklerini bekliyoruz." diye konuştu.