İMKANDER Derneği > FAALİYETLER |

Evden çıkamayanlara gıda yardımı


Coronavirüsü sebebiyle, 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı bulunanlar için uygulamaya koyulan sokağa çıkma yasağı kararı sonrası evden çıkamayan ihtiyaç sahiplerinin evlerine ekmek, gıda ve kömür yardımında bulunuyoruz.

Evden çıkamayanlara gıda yardımı

Dünyanın dört bir yanında mazlumlara yardım elini uzatan derneğimiz, coronavirüse karşı alınan tedbirle sokağa çıkması yasak olan 65 yaş ve üstü insanların, kronik hastalığı bulunanların ve yetimlerin yardımına koşmaya devam ediyor.

Ekiplerimiz, ağırlıklı olarak İstanbul ve Gaziantep'te bulunan, evden çıkamayacak olan ailelere ekmek, gıda ve kömür yardımı ulaştırıyor.

Desteklerinizi bekliyoruz..

“Virüse karşı evde kalın”

İMKANDER Gaziantep Temsilcisi Sait Gökdere, “Şuanda Gaziantep İMKANDER'in Karataş Şubesindeyiz. Sağ olsun hayırsever insanlarımızın bize verdiği yardımlarla gıda kolisi hazırladık. Bu kolileri şuanda yaşlı olup evlerinden çıkamayan yine yaşlı olup çocuklarına torunlarına bakmak zorunda olan ailelere ulaştırmak üzere burada hazırlıklarımızı yapıyoruz. Yaklaşık 200 aileye bu yardımları götüreceğiz. Hayır severlerden bize destek vermelerini istiyoruz. Allah onlardan razı olsun. Bu vesileyle buradan bir çağrı yapıyorum lütfen yaşlılarımız dışarıya çıkmasın evlerinde kalsınlar. Bizde bu süreçte onların yanında olacağız” diye konuştu.

 
 

FAALİYETLER
Tümünü gör
Gazze'de Ramazan

İsrail'in yoğun saldırıları altındaki Gazze'de Ramazan ayı boyunca her gün iftar sofraları kuracağız.

Soframızı kardeşlerimizle bölüşüyoruz

İMKANDER olarak Ramazan ayı boyunca Afrika'da iftar sofraları kurarak kardeşlik iklimine katkı sunmaya çalışacağız.

Gazze de sıcak yemek dağıtımlarına devam ediyoruz

İsrail'in yoğun saldırıları altındaki Gazze halkına sıcak yemek ulaştırmaya devam ediyoruz.

Gazze'de soykırım var

İsrail'in 7 Ekim'de Gazze'ye başlattığı saldırı soykırıma döndü

Bir köyü daha suya kavuşturduk

Afrika'da şehitlerimiz adına hisseli su kuyuları açmaya devam ediyoruz. Uganda'nın Kamuli şehrinde açtığımız Sakarya Şehitleri Su Kuyusu bölge halkına umut oldu.

Kurbanlarınızı ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık

İnsanı Müdafa ve Kardeşlik Derneği (İMKANDER) “Kurban Umuttur” sloganıyla düzenlediği vekalet yoluyla kurban kesim organizasyonu kapsamında dünyanın dört bir yanında kurbanları ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.

Depremzede çocuklara oyuncak ve pamuk şeker hediyesi

Kahramanmaraş merkezli depremlerin yaşandığı bölgelerde konteyner kentlerde kalan afetzede çocuklara oyuncak ve pamuk şeker hediye ettik.

Birlikte aşacağız

Kahramanmaraş merkezli depremlerin vurduğu bölgelerde çadırlarda kalan afetzede kardeşlerimize her gün aralıksız olarak yemek ulaştırmaya devam ediyoruz.