KONFERANS-PANEL-ZİYARETLER,

Kilis Vali Yardımcısına Teşekkür

İMKANDER Suriye Koordinasyon Heyeti Kilis Vali yardımcısı Fehmi Sinan Niyazi'yi Çobanbey'deki makamında ziyaret ederek teşekkür etti.

İMKANDER Suriye Koordinatörü ve Gaziantep Temsilcisi Sait Gökdere, Kilis Vali Yardımcısı Fehmi Sinan Niyazi'ye, Çobanbey'de genel olarak Fırat Kalkanı Bölgesi'nde yaptığı hizmetler sebebiyle teşekkür etti.

Görüşmede, Suriye'de Türk Silahlı Kuvvetleri ve Suriye Milli Ordusu tarafından özgürleştirilip terörden arındırılan bölgelerde hizmet veren Kilis Vali Yardımcısı ve bölgeden sorumlu Fehmi Sinan Niyazi'nin bölge halkına karşı büyük hizmetler yaptığını vurgulayan Gökdere, STK'lar adına kendisine teşekkür etti.

Çobanbey Yerel Meclisi Başkan Yardımcısı Eymededdin İsa ve Çobanbey Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Başkanı Hüseyin İsa'nın da hazır bulunduğu görüşmede, Suriye Halkının acılarını dindirmek için neler yapılabileceği, bölgenin imarı ve yardımların organize edilmesi hususunda görüş alış verişinde bulunuldu..