İMKANDER Derneği > FAALİYETLER |

Suriye halkına gıda ve kıyafet yardımı


Fırat Kalkanı Harekatı ile terörden arındırılan Suriye'nin El-Bab kentine gıda ve kıyafet yardımı ulaştırdık.

Suriye halkına gıda ve kıyafet yardımı

Fırat Kalkanı Harekatı ile terörden arındırılan Suriye'nin El-Bab'daki ihtiyaç sahibi Suriyelilere kıyafet ve gıda yardımı ulaştırdık.

Ekiplerimiz El-Bab'da 1500 çocuğa kıyafet, bin aileye gıda paketi ve günlük bin aileye de iftar yemeği yardımında bulundu.

Yardımlarla ilgili AA muhabirine açıklama yapan İMKANDER Gaziantep Temsilcisi ve Suriye Koordinatörü Sait Gökdere, dernek olarak birinci önceliklerinin bölgede yaşayan insanların gıda sorununun çözümüne katkıda bulunmak olduğunu söyledi.

Bölge halkının yaşam alanlarının elverişli hale getirilmesine yönelik çalışmalar yürüttüklerini aktaran Gökdere, bunun yanında gıda malzemesi ve kıyafet gibi ihtiyaçların da giderildiğini belirtti.

Yardımların devam etmesi için destek vermek isteyen hayırseverlere kapılarının her zaman açık olduğunu ifade eden Gökdere, "Ekmeğini Suriye'deki kardeşlerimiz ile paylaşmak isteyen duyarlı Müslüman kardeşlerimizden destek bekliyoruz." dedi.

Anadolu Ajansı

 

 

 

 


FAALİYETLER
Tümünü gör
Ramazan'da mazlum coğrafyalardaydık

İnsanı Müdafa ve Kardeşlik Derneği (İMKANDER), mübarek Ramazan ayı boyunca Gazze başta olmak üzere dünyanın dört bir yanında mazlumlara yönelik insani yardım faaliyetlerinde bulundu.

Soframızı kardeşlerimizle bölüşüyoruz

İMKANDER olarak Ramazan ayı boyunca Afrika'da iftar sofraları kurarak kardeşlik iklimine katkı sunmaya çalışacağız.

Gazze de sıcak yemek dağıtımlarına devam ediyoruz

İsrail'in yoğun saldırıları altındaki Gazze halkına sıcak yemek ulaştırmaya devam ediyoruz.

Gazze'de soykırım var

İsrail'in 7 Ekim'de Gazze'ye başlattığı saldırı soykırıma döndü

Bir köyü daha suya kavuşturduk

Afrika'da şehitlerimiz adına hisseli su kuyuları açmaya devam ediyoruz. Uganda'nın Kamuli şehrinde açtığımız Sakarya Şehitleri Su Kuyusu bölge halkına umut oldu.

Kurbanlarınızı ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık

İnsanı Müdafa ve Kardeşlik Derneği (İMKANDER) “Kurban Umuttur” sloganıyla düzenlediği vekalet yoluyla kurban kesim organizasyonu kapsamında dünyanın dört bir yanında kurbanları ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.

Depremzede çocuklara oyuncak ve pamuk şeker hediyesi

Kahramanmaraş merkezli depremlerin yaşandığı bölgelerde konteyner kentlerde kalan afetzede çocuklara oyuncak ve pamuk şeker hediye ettik.

Birlikte aşacağız

Kahramanmaraş merkezli depremlerin vurduğu bölgelerde çadırlarda kalan afetzede kardeşlerimize her gün aralıksız olarak yemek ulaştırmaya devam ediyoruz.