İnsanlık için soframızı genişletiyoruz!
KONFERANS-PANEL-ZİYARETLER,

Türkiye'nin Önemi ve Sorumluluklarımız Konferansı

Genel Başkanımız Murat Özer, İstanbul Kız İmam Hatip Lisesi'nde "Türkiye'nin önemi ve Sorumluluklarımız" başlıklı bir konferans verdi.

İstanbul Kız İmam Hatip Lisesi'nde düzenlenen konferansta, Türkiye'nin İslam dünyasındaki belirleyici rolü ve önemi konuşuldu.

İMKANDER Genel Başkanı Murat Özer'in konuşmacı olduğu konferansa öğrencilerin ilgisi yoğun oldu. Birinci Dünya Savaşının 1918'te bitmediğini, şu anda yaşadığımız savaşların bu savaşın bir devamı olduğunu söyleyen Özer, "Türkiye diğer tüm İslam ülkelerinden farklı bir tecrübe yaşamıştır. Asla sömürgeleştirilmemiştir. Bu bizim ufkumuzun daha ileride olmasını sağlayan bir avantajdır. Bugün Türkiye asli mecrasına dönerken, tüm İslam dünyasına örnek oluyor. Bu kazanımlarımızı muhkem hale getirmek ve daha ileri bir noktaya taşımak zorundayız" dedi.