İnsanlık için soframızı genişletiyoruz!
PROJELER,

SU KUYUSU

Afrika'da milyonlarca insan temiz su kaynaklarına ulaşmaktan mahrum. Küçük bir bağışınızla hayatlarını değiştirebilirsiniz.

Su, canlı hayatının devamı için ikamesi olmayan doğal bir kaynaktır. Bu yönüyle su, dünyadaki diğer doğal kaynaklardan ayrılmakta ve ayrı bir önem arz etmektedir.

Afrika su sorunlarının yaşandığı kıtaların başında gelmektedir. Bir taraftan yoksulluk ve gelir dağılımındaki eşitsizlikle mücadele edilirken diğer taraftan siyasi istikrarsızlık, etnik çatışmalar, iklim değişikliği ve beşeri ve doğal kaynaklı sorunları nedeniyle temiz su kaynaklarına ulaşım problemi her geçen gün artış göstermektedir. Öyle ki Afrika da yaklaşık bir milyar insan sağlıklı ve temiz suya ulaşım imkânlarından mahrumdur.

Afrika'da SU KUYUSU projesine destek vererek arkanızda, hayırla yad edilmenizi sağlayacak bir sadaka-i cariyeniz olmasını ister misiniz?

AFRİKA'DA SU KUYUSU AÇTIRMAK İSTİYORUM