Kurban-2020
FAALİYETLER,

Bayramınız mübarek olsun

Ülkemizde, gönül coğrafyamızda ve tüm dünya üzerinde bayrama buruk gönüllerle giren insanların hüzün ve acılarının sona ermesi, kardeşliğimizin, birliğimizin ve beraberliğimizin daim olması, temennisiyle mübarek Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyoruz.

İSTANBUL /

İnsanı Müdafa ve Kardeşlik Derneği (İMKANDER) olarak, ülkemizde, gönül coğrafyamızda ve tüm dünya üzerinde bayrama buruk gönüllerle giren insanların hüzün ve acılarının sona ermesi, kardeşliğimizin, birliğimizin ve beraberliğimizin daim olması, temennisiyle mübarek Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyoruz.

Bayram hediye ile güzel

Dile kolay, 9 yıl oldu bacası tüten bir evde sabahlamayalı. Huzur dolu bir yuvada bayram sevinci yaşamayalı tam dokuz yıl.

Suriye'de mülteci kamplarında bulunan yüzlerce çocuğa bayramlık giysi hediye ederek, onların bir nebze olsa da sevinmesine vesile olduk.

Muhacir çocukları da sevindirdik

Savaş ve işgaller sebebiyle vatanlarını terk etmek zorunda kalarak, sığınacak son limanları olan Türkiye'ye gelmiş olan muhacir çocukları da unutmadık.

Çoğunluğu yetim ve öksüzlerden oluşan muhacir çocuklara, bayramlık giysi hediye ederek onların da bayramlarını güzelleştirmek için çalıştık.

Gönül dostlarımıza teşekkür ederiz

İMKANDER olarak, Ramazan boyunca destek ve dualarını mazlumlarla paylaşan sevgili gönül dostlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Bayramınız mübarek olsun.